Οι υπηρεσίες μας

 

 

Η Attend σχεδιάζει, υλοποιεί και προτείνει μια σειρά υπηρεσιών που ολοκληρώνουν πλήρως τις ανάγκες μιας Εταιρικής Εκδήλωσης με έμφαση στις «Πράσινες Εκδηλώσεις» για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Συνέδρια, Ετήσιες Συναντήσεις


Η διοργάνωση Συνεδρίων Υψηλών Απαιτήσεων αποτελεί για την Attend μια πρόσκληση και πρόκληση για να σας προσφέρει μια μοναδική Συνεδριακή εμπειρία με βάση τη συνέπεια που απαιτείται για την παροχή των παρεχόμενων υπηρεσιών και την εμπιστοσύνη ότι οι πελάτες μας θα προσφέρουν στους Συμμετέχοντες τους μια εμπειρία την οποία χαρακτηρίζει ο επαγγελματισμός και ταυτόχρονα η ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία. 

Εταιρικές Εκδηλώσεις


Οι εταιρικές εκδηλώσεις αποτελούν βασικό πυλώνα των εταιριών και οργανώνονται για δυο σημαντικούς λόγους. Tην εξωστρέφεια της εταιρείας μέσω της επικοινωνίας για την εξέλιξη, επίτευξη των στόχων της αλλά και των μελλοντικών της πλάνων στους άμεσους ή έμμεσους συνεργάτες και πελάτες της και την επιβράβευση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η Attend σχεδιάζει, υλοποιεί και προτείνει μια σειρά από υπηρεσίες οι οποίες πλαισιώνουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες που θα καλύψουν και τους δύο προαναφερόμενους λόγους μιας εταιρικής εκδήλωσης. Απώτερος σκοπός και επιδίωξή μας, εφόσον μας ζητηθεί, είναι, η ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού για καλύτερες αποδόσεις, μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων οι οποίες θα συνεισφέρουν στην αρχή του “μαζί μπορούμε” ή “μαζί μπορούμε καλύτερα” και εν τέλει θα βοηθήσουν την εταιρεία στην επίτευξη των στόχων που η ίδια έχει θέσει.

Επιπλέον θα σας προτείνει μεταξύ άλλων ιδιαίτερους ακόμη και ψυχαγωγικούς – εντός του πλαισίου επαγγελματισμού που πρέπει να χαρακτηρίζει μια εκδήλωση – τρόπους υλοποίησης εταιρικών εκδηλώσεων, με κίνητρο την ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας σας με απόλυτη συνέπεια, δέσμευση και την εμπειρία που απαιτείται για ένα απόλυτα επιτυχημένο Event! 

Web Συνεδρίες


Είναι πραγματικά μαγική η διαπίστωση ότι, μη ελεγχόμενοι παράγοντες, όπως η πανδημία που μας ταλαιπωρεί πολλούς μήνες τώρα, δεν μπορούν να ανακόψουν την εξέλιξη αλλά και την ανάγκη των εταιρειών και του ανθρώπινου δυναμικού τους, να μοιράζονται την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους για λύσεις οι οποίες οδηγούν στην ανάπτυξη και παράλληλα τη διαχείριση κρίσεων.

Τα διαδικτυακά συνέδρια μπορούν ταυτόχρονα να είναι τα πιο εύκολα και δύσκολα πράγματα. Είναι όμως βέβαιο ότι χρησιμοποιώντας τα σωστά εργαλεία και αντιμετωπίζοντας τα με την βαρύτητα εκείνων της φυσικής παρουσίας αποτελούν πια μια νέα εποχή στην Συνεδριακή κοινότητα.

Δεσμευόμαστε για τα παρακάτω παραδοτέα:

 • Τεχνική Οργάνωση της Διάσκεψης
 • Εγγραφή των ενδιαφερομένων στην πλατφόρμα.
 • Προετοιμασία και Αποστολή πρόσκλησης μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στους ενδιαφερόμενους.
 • Προετοιμασία και Αποστολή υπενθύμισης μία ώρα πριν τη Διάσκεψη μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στους ενδιαφερόμενους.
 • Προετοιμασία Ενημερωτικού-Διαφημιστικού Βίντεο για το συνέδριο, με βάση τις προδιαγραφές της διοργανώτριας εταιρείας.

Κατά την διεξαγωγή της Διάσκεψης υποστηρίζονται τα παρακάτω:

 • Παρακολούθηση και υποστήριξη των ομιλητών στην περίπτωση που δεν έχουν συνδεθεί στην πλατφόρμα στην ώρα τους.
 • Αλλαγή ρόλων συγκεκριμένων συνέδρων σε εισηγητές για την κάλυψη των αναγκών του συνεδρίου και αντίστροφα.
 • Μοντάζ εικόνας και ήχου.
 • Εμφάνιση κατάλληλων παραθύρων με τους ομιλούντες και την οργανώτρια και συντονίστρια του συνεδρίου.
 • Προβολή Λεζάντας με τους χορηγούς κατά τη διάρκεια του συνεδρίου σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 • Προβολές Βίντεο των χορηγών (παρεχόμενο υλικό).
 • Καταγραφή όλου του συνεδρίου σε βίντεο.

Μετά την ολοκλήρωση της Διάσκεψης η ATTEND προετοιμάζει, προσαρμόζει και παραδίδει στην διοργανώτρια εταιρεία, πλήθος αναφορών καθώς και το Βίντεο του εν λόγω συνεδρίου. 

Virtual Συνεδρίες


Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας παρέχουμε και το Virtual WEB Συνέδριό σας!

Διοργάνωση 2D και / ή 3D Συνεδρίου που προσομοιώνει σε ένα φυσικό Συνέδριο και περιλαμβάνει λόμπι, χώρο εγγραφής, αίθουσες συνεδριάσεων, διάλειμμα για καφέ, ακόμη και Δείπνο!